achtergrondplaatje
Seizoensgroente uit Voorthuizen

Recepten

Andijvie

Andijvie is een bladgroente met een licht bittere smaak. Je kunt andijvie gekookt of rauw eten. Echt heerlijk is bijvoorbeeld stampot rauwe andijvie. En niet veel gedaan maar wel lekker is roerbakken met bijvoorbeeld wat zongedroogde tomaatjes en een sjalotje. Vooral het buitenste blad is rijk aan vitamine C. Dus niet te ver afpellen.

Subscribe to Recepten

Openingstijden Winkel

Vrijdag van 11.00 tot 17.00

Zaterdag van 9.00 tot 13.00


Boerenmarkt Amersfoort

Vrijdag van 10.00 tot 17.00


Contact

Elzenkamperweg 4

Voorthuizen

Tel. 06 - 51 89 97 46

info@elzenkamp.nl



Skal 25281

NL-BIO-01

Deze week in de groentekrat

Week 39 - 2023
Kleine krat:
Chinese kool, Rode bietjes, Groenlof, Cherry tomaatjes, Sjalotjes
Middel krat:
Palmkool, Rode bietjes, Spinazie, Aubergine, Bosui
Gezinskrat:
Chinese kool, Rode bietjes, Groenlof, Aubergine, Bosui
Gezin groot krat:
Chinese kool, Rode bietjes, Groenlof, Courgette, Paprika, Bosui

Deze week in de fruittas

Week 39 - 2023
Appel, Druiven, Granaatappel, Nectarine