achtergrondplaatje
Seizoensgroente uit Voorthuizen

Recepten

Venkel

Knolvenkel heeft een beetje anijsachtige frisse smaak. En je kunt er echt van alles mee. Rauw dungesneden in een salade, roosteren in de oven en koken. Een van de lekkerste gerechten met venkel vind ik risotto. Daar kun je me voor wakker maken. Ook het venkelgroen is eetbaar. Knip het door de sla of gebruik het als garnering van de risotto. Je kunt het ook drogen en dan fijngehakt over groente of vis strooien.

Subscribe to Recepten

Openingstijden Winkel

Vrijdag van 11.00 tot 17.00

Zaterdag van 9.00 tot 13.00


Boerenmarkt Amersfoort

Vrijdag van 10.00 tot 17.00


Contact

Elzenkamperweg 4

Voorthuizen

Tel. 06 - 51 89 97 46

info@elzenkamp.nl



Skal 25281

NL-BIO-01

Deze week in de groentekrat

Week 12 - 2024
Kleine krat:
Witlof, Rode kool, Venkel, Aubergine, Veldsla
Middel krat:
Witlof, Rode kool, Venkel, Aubergine, Eikenbladsla
Gezinskrat:
Witlof, Rode kool, Venkel, Aubergine, Eikenbladsla
Gezin groot krat:
Witlof, Rode kool, Venkel, Aubergine, Eikenbladsla

Deze week in de fruittas

Week 12 - 2024
Appel, Banaan, Peer, Sinaasappel